0347 - 372201

info@vanbekkumkeukens.nl

Foto impressies

Keukens

Laat u in onze showroom inspireren wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken. U vindt er elke stijl, van klassiek tot design, van sfeervol tot nostalgisch. Onze showroommodellen maken het u makkelijker om u de keuken voor te stellen in uw situatie thuis. Ook onze ervaren verkoop medewerkers kunnen u helpen inzicht te krijgen in de mogelijkheden en de keuken van uw dromen samen te stellen.

Hieronder enkele voorbeelden van keukens in ons assortiment

 

Van Bekkum Oak-Line

De Oak-line Edition is een buitengewoon en zeer uitgebreid houtprogramma voor kwalitatief hoogwaardige keukenarchitectuur. Geniet van de natuurlijke uitstraling en voel de charismatische elegantie. Met de grote
variatie in elementen kunt u helemaal de puntjes op de i zetten.

 

 

 

Van Bekkum elegant

Met gevoel voor stijl en liefde voor het detail.
Van Bekkum's actuele keukens in de succesvolle internationale landhuisstijl zijn beeldschoon en bieden een maximum aan functionaliteit en comfort. Een lust voor het oog: dag na dag en jaar in jaar uit.

 

 

 

Van Bekkum modern

Functionaliteit en ergonomie in beeld. Kenners weten waarop het aankomt: op kwalitatief hoogwaardige materialen, een solide verwerking en de juiste ergonomie. Hierbij telt elk detail.

 

Kom gerust langs voor het bekijken van catalogi en materiaal monsters in onze showroom.

 

 

Van Bekkum greeploos

Consequent in de belijning. Perfect in het gebruik. Een goed design, passend in de tijd en tegelijk tijdloos. Kenmerkend voor elementen die teruggebracht zijn tot de essentie en daarbij in uitrusting niets te wensen overlaten. Van Bekkum's greeploze keukenprogramma maakt de liefhebber meteen enthousiast.

 

 

Keukens
Showroom
Schröder keukens
Schmidt keukens

1

Pagina 1 van 1.