Velden zijn niet correct ingevuld

Quooker kleuren die aansluiten op uw keuken

Hebt u al een Quooker kraan gekozen? Tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden in de kleuren van de Quooker, zodat deze aansluiten op de door uw gekozen keuken. Ga voor Chroom, RVS, Zwart, Goud, Messing Patina of Nikkel Glans. 

Quooker kleuren kiezen

Niet alle kleuren van de Quooker zijn voor elke kraan beschikbaar. Chroom en RVS zijn voor alle kranen beschikbaar en passen ook bij elke keuken. Gaat u voor een Fusion of Flex, dan zijn deze verkrijgbaar in zwart of goud. Wilt u een kraan met karakter? Ga dan voor de Fusion Messing Patina. Toch liever Nikkel Glans? Dan kiest u een kraan uit de Classic-serie. Hieronder kunt u zien welke kleur er per welke kraan beschikbaar zijn. Uiteraard denken wij ook graag met u mee bij het maken van een keuze. 

Quooker Flex

Net als de andere Quooker-kranen geeft de Flex warm, koud en 100°C kokend water. Deze kraan is handig voor de afwas door de uittrek slang.  De Quooker Flex is verkrijgbaar in Chroom, RVS en Zwart. 

Quooker Fusion

Met de Quooker Fusion haalt u alles uit één kraan: Warm, koud en kokend water! De Fushion is verkrijgbaar in 5 kleuren. Namelijk Chroom, RVS, Zwart, Goud en Messing Patina

Quooker Classic Fusion

De Quooker Fusion is de alles-in-één kraan van Quooker in een klassiek jasje. Deze geeft net als de andere kranen; warm, koud en kokend water. Hij is verkrijgbaar in 4 toffe kleuren, namelijk Chroom, RVS, Nikkel Glans en Messing Patina. 

Quooker Nordic TwintapsQuooker Nordic Twintaps

De Nordic Twintaps zijn twee kranen met hetzelfde design. Hetzij de mengkraan en de kokendwaterkraan, die in hoogte verstelbaar is. U kunt de kokendwaterkraan ook apart bestellen en combineren met uw huidige kraan. Deze kranen zijn verkrijgbaar in de Chroom en RVS kleuren. Liever een klassiek Nordic tap? Dat kan! Deze is niet alleen verkrijgbaar als Chroom en RVS, maar ook als Nikkel Glans.

Nog niet overtuigd? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Quooker kraan. 

 Naar overzicht
Neff Schröder keukens Miele Siemens Schmidt keukens Atag Bosch Pelgrim Quooker