Velden zijn niet correct ingevuld

Van tekening naar 3D keukenontwerp

Wij begrijpen dat u niet altijd goed voor ogen heeft hoe uw nieuwe keuken er uit kan komen te zien. Middels een intake verzamelen wij zoveel mogelijk informatie over uw huidige keuken situatie en aan welke eisen uw nieuwe keuken moet voldoen.

Nadat uw wensen en onze adviezen tot elkaar gekomen zijn maken wij uiteraard eerst een schets. Een tekening waarin globaal de maatvoeringen, opstelling en apparatuur in verwerkt zijn. Vervolgens vertalen wij deze schets naar een 3D keukenontwerp waar u de kleuren, materiaal keuzes, uitstraling en de exacte opstelling digitaal kunt bekijken. Zo wordt uw nieuwe keuken al meer tastbaar!

Uw nieuwe keuken tekenen

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken of heeft u dit misschien al gedaan en wilt u graag ons advies hierin? Bij het samenstellen van een keuken in de 3D keukenontwerp zijn er namelijk een aantal stappen die doorlopen moeten worden om tot een goed resultaat te komen. Allereerst moeten de maatvoeringen van de ruimte zijn opgenomen. Uiteraard kunnen wij deze taak ook op ons nemen.

Uw nieuwe keuken schetsen wij vervolgens om te bepalen of uw wensen voor de nieuwe keuken op een ergonomische positie bevinden. Doorgaans wordt er een zogeheten werk driehoek aangehouden waarin het spoelen, koelen en koken goed op elkaar afgestemd zijn. Het einddoel is een keuken die bij uw woon- en leefstijl past. Als de schets naar alle tevredenheid is zal deze omgezet worden in een 3D keukenontwerp.

Afspraak inplannen

Graag maken wij tijd voor u beschikbaar om rustig uw keukenplannen met elkaar te bespreken. Daarom vragen wij u een afspraak met ons te maken. Dit kan middels telefoonnummer 0347 – 372 201 of vul het contactformulier zo compleet mogelijk in.


Neff Pelgrim Schmidt keukens Bosch Siemens Schröder keukens Quooker Miele Atag