Velden zijn niet correct ingevuld

Diverse aanrechtbladen bij Van Bekkum Keukens

Een aanrechtblad kan bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling van uw keuken, dit is onder andere afhankelijk van materiaal, kleur en dikte. Vandaar dat wij een groot aanbod diverse aanrechtbladen hebben in onze showroom. Enkele uitvoeringen werkbladen die u kunt bekijken in onze showroom;

  • Composiet
  • Granieten en natuursteen
  • Hout
  • Keramiek
  • Kunststof
  • RVS

Composieten aanrechtblad

Een composieten aanrechtblad bestaat uit natuurlijke materialen zoals kleine deeltjes kwartszand maar wordt geproduceerd met diverse bindmiddelen en kleurstoffen. Door het natuurlijke materiaal is dit type aanrechtblad goed bestand tegen hitte en is erg slijtvast.

Granieten en natuurstenen aanrechtblad

Graniet en natuursteen zijn ruwe materialen uit de natuur en hebben van zichzelf al een luxe uitstraling en zijn bovendien erg stootvast en slijtvast door het harde materiaal. Ook zijn dit soort aanrechtbladen bestand tegen zeer hoge temperaturen.

Houten aanrechtblad

Hout geeft direct warmte en sfeer aan een ruimte. Een houten aanrechtblad is altijd uniek door de zichtbare nerven en past zeer goed in zowel een design keuken als een landelijke keuken.

Keramieken aanrechtblad

Keramieken aanrechtbladen is voor veel consumenten nog niet erg bekend. Het materiaal bestaat uit onder andere porselein en klei en wordt onder extreme hitte en druk samengevoegd. Het aanrechtblad van dit materiaal is in elk gewenste kleur op maat te maken, is zeer sterk en en in elk gewenste formaat verkrijgbaar.

Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtbladen worden veel toegepast doordat deze in elk gewenste design leverbaar zijn. Daarnaast is een kunststof werkblad zeer betaalbaar zonder dat u moet inleveren op kwaliteit doordat deze watervast is en zeer eenvoudig schoon te maken.

RVS aanrechtblad

In veel horecakeukens wordt een RVS aanrechtblad toegepast. Dit materiaal is namelijk erg hygiënisch en eenvoudig schoon te maken, hittebestendig en waterdicht. Door deze prachtige eigenschappen wordt een RVS aanrechtblad steeds vaker bij particuliere klanten geplaatst.

Kom naar onze showroom of maak een afspraak

Zoals u kunt lezen hebben wij een divers aanbod aanrechtbladen en werkbladen. Kom naar onze showroom om inspiratie op te doen of maak een afspraak om de diverse aanrechtbladen te bespreken voor uw nieuwe of te renoveren keuken.


Atag Quooker Neff Schmidt keukens Siemens Schröder keukens Bosch Pelgrim Miele