Velden zijn niet correct ingevuld

Wij zijn wel open, maar alleen op afspraak.

Montage keuken

Van Bekkum keukens is reeds 80 jaar werkzaam in de keukenbranche. Door ons jarenlange vakmanschap, kennis van zaken en betrouwbaarheid in o.a het leveren en monteren van keukens kunnen wij u een totaalpakket aanbieden voor uw keukenmontage.

Complete keukenmontage

Van A tot Z nemen wij uw keuken onder handen. Slopen, leidingen verleggen, elektra aanpassen, stuc- en tegelwerkzaamheden zijn diensten welke in uitvoering meer regel zijn dan uitzondering. U krijgt dus bij Van Bekkum Keukens in Vianen een keuken inclusief montage. Maak uw wensen bekend bij onze adviseurs of kom een keer langs en bekijk onze showroomkeukens!

Prijs keuken monteren

Omdat Van Bekkum Keukens maatwerk levert, ligt het er per opdracht aan welke prijs er gehanteerd wordt voor het monteren van een keuken of badkamer. Kom daarom vooral eens langs of neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen van een keukenmontage en/of badkamermontage. 

Kleine verbouwingen

Vraag gerust naar de andere mogelijkheden aangaande kleine verbouwingen door contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier!

Contactformulier

 


Neff Miele Floww Pelgrim Bosch Siemens Quooker Schmidt keukens Schröder keukens Atag