Velden zijn niet correct ingevuld

Van Bekkum Keukens; al decennia lang uw keukenspecialist

Al sinds 1939 is Van Bekkum Keukens uw keukenspecialist voor zowel moderne, greeploze en landelijke keukens. Uitereraad kunnen wij ook een keuken op maat maken en gaan wij zelfs een stap verder als totaalleverancier. Het voordeel hiervan? Eén aanspreekpunt en geen lange doorlooptijden.

Wij worden graag persoonlijk

Bent u al aan het oriënteren voor een nieuwe keuken of heeft u nog geen idee wat er past in uw interieur of budget? Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Samen met u bespreken wij de wensen en maken wij een ontwerp. Dit kan in onze showroom maar uiteraard ook gewoon bij u thuis. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij u goed adviseren wat de mogelijkheden zijn voor de nieuwe keuken, zowel op het gebied opstelling als apparatuur.

Wij zetten die extra stap

Veel keukenspecialisten besteden de montage van uw keuken en het plaatsen van bijvoorbeeld de tegels uit bij een externe partner. Wij hebben al deze vakkennis en expertise in eigen huis. Wat betekent dit voor u? Hierbij kunt u denken aan;

  • Het demonteren van de huidige keuken
  • Het verleggen van onder andere gas en elektra
  • Uiteraard het plaatsen van uw nieuwe droomkeuken
  • Het betegelen van de wanden en vloeren
  • Zelfs het realiseren van complete verbouwingen

Komt u langs of moeten wij bij u komen?

In onze showroom in Vianen hebben wij diverse modellen keukens opgesteld staan zoals modern, greeploos en landelijk waar u alvast inspiratie kan opdoen. Tevens kunnen wij de diverse mogelijkheden met u in kaart brengen en zelfs al een keukenontwerp voor u maken.

Wilt u graag weten wat er mogelijk is in uw huidige situatie? Dan komen we graag bij u langs! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.


Miele Schmidt keukens Schröder keukens Neff Quooker Siemens Atag Pelgrim Bosch