Velden zijn niet correct ingevuld

Voor een goede keuken renovatie

Nog niet toe aan een nieuwe keuken of een beperkt budget? Dan behoort een keukenrenovatie ook tot de mogelijkheden. Door het vervangen van apparatuur, werkblad, fronten en/of tegels en achterwanden wordt uw keuken weer als nieuw.

Keukenapparatuur vervangen 

Als u uw huidige keuken wilt renoveren kunt u hierbij denken aan het vervangen van keukenapparatuur. Tegenwoordig zijn er veel nieuwe toepassingen mogelijk, ook in uw oudere keuken. Dit geldt niet alleen qua uiterlijk van de inbouwapparaten, maar ook voor het comfort, werkgemak en uiteraard het budget. Van Bekkum Keukens is leverancier van diverse bekende merken van keukenapparatuur, zoals Quooker en Miele en biedt het apparatuur aan tegen eerlijke prijzen.

Aanrechtblad keuken renovatie

Een aanrechtblad kan bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling van uw keuken, dit is onder andere afhankelijk van materiaal, kleur en dikte. Daarom is het bij een keukenrenovatie vaak een goed idee om het werkblad van uw keuken te vervangen. Van Bekkum Keukens in Vianen heeft voor u een groot aanbod diverse aanrechtbladen in onze showroom. Enkele uitvoeringen werkbladen die u kunt bekijken in onze showroom;

  • Composiet
  • Granieten
  • Hout
  • Keramiek
  • Kunststof
  • RVS

Keukenkasten, fronten en grepen vervangen

Van Bekkum keukens kan u adviseren in welke stijl u uw oude keuken wilt renoveren. Een klein onderdeel dat een groot effect heeft zijn het vervangen van keukenkasten, fronten en grepen. Bij een landelijke keuken kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ronde knop. Bij een moderne keuken is een rechthoekige front veelgebruikt. Ook kunt u ervoor kiezen om de keukenkasten te laten vervangen door greeploze keukenkastjes waardoor u een greeploze keuken krijgt die minimalistisch en strak is. 

Meer informatie?

Graag vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor uw keukenrenovatie in onze showroom in Vianen. Vul onderstaand formulier in of neem contact op om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen over onze keuken renovatie. 

 


Neff Schröder keukens Atag Pelgrim Miele Schmidt keukens Bosch Siemens Quooker